نی‌ نی سایت

ران مرغ خوشمزه: گلچینی از تجربه های نی نی سایتی ها




ران مرغ خوشمزه: رازهایی از دل نی نی سایت

ران مرغ، یکی از محبوب ترین بخش های مرغ برای پخت و پز است. هم مقرون به صرفه است و هم به دلیل بافت نرم و آبدارش، خیلی ها دوستش دارند. در این پست، ما به سراغ نی نی سایت رفتیم و خلاصه ای از تجربیات کاربران در مورد تهیه ران مرغ خوشمزه را جمع آوری کرده ایم. با ما همراه باشید!

این تجربیات شامل نکات و ترفندهایی است که میتوانند به شما کمک کنند ران مرغی لذیذتر و خوش طعم تر از همیشه بپزید. از طعم دار کردن اصولی گرفته تا روش های پخت مختلف، همه چیز را در این لیست پیدا خواهید کرد:

  • ✔️

    مرینت با ماست و آبلیمو:

    ران مرغ را حداقل 2 ساعت قبل از پخت، در مخلوط ماست، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده و ادویه جات (زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا) مرینت کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    بهره‌گیری از زعفران:

    برای داشتن ران مرغی با رنگ و عطر عالی، حتماً از زعفران دم کرده استفاده کنید.
  • ✔️

    پیاز داغ فراوون:

    سرخ کردن ران مرغ در پیاز داغ فراوان، طعم بی نظیری به آن می دهد.
  • ✔️

    اضافه کردن رب انار:

    اضافه کردن کمی رب انار به سس مرغ، طعم ملس و دلچسبی به آن می بخشد.
  • ✔️

    پخت با حرارت ملایم:

    ران مرغ را با حرارت ملایم و در مدت زمان طولانی تری بپزید تا کاملاً مغز پخت شود و طعم بهتری داشته باشد.
  • ✔️

    بهره‌گیری از فویل:

    برای جلوگیری از خشک شدن ران مرغ در فر، روی آن را با فویل بپوشانید.
  • ✔️

    کباب کردن روی ذغال:

    کباب کردن ران مرغ روی ذغال، طعم دودی و فوق العاده ای به آن می دهد.
  • ✔️

    آبپز کردن قبل از سرخ کردن:

    قبل از سرخ کردن، ران مرغ را کمی آبپز کنید تا هم سریعتر بپزد و هم از خام ماندن آن جلوگیری شود.
  • ✔️

    بهره‌گیری از سبزیجات معطر:

    اضافه کردن سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز و نعناع به سس مرغ، عطر و طعم بی نظیری به آن می بخشد.
  • ✔️

    بهره‌گیری از فلفل دلمه ای:

    فلفل دلمه ای خرد شده، هم رنگ و لعاب خوبی به غذا می دهد و هم طعم ملایمی به آن اضافه می کند.
  • ✔️

    پخت در فر با سیب زمینی:

    ران مرغ را همراه با سیب زمینی های حلقه شده در فر بپزید. سیب زمینی ها طعم مرغ را به خود می گیرند و بسیار خوشمزه می شوند.
  • ✔️

    بهره‌گیری از ادویه کاری:

    ادویه کاری، طعم و عطر خاصی به ران مرغ می دهد.
  • ✔️

    اضافه کردن سیر فراوون:

    سیر رنده شده، یکی از مهمترین اجزای طعم دهنده ران مرغ است.
  • ✔️

    مرینت با سس سویا:

    مرینت کردن ران مرغ با سس سویا، طعم آسیایی و خوشمزه ای به آن می بخشد.
  • ✔️

    بهره‌گیری از آب پرتقال:

    اضافه کردن آب پرتقال به سس مرغ، طعم شیرین و ترش بی نظیری به آن می بخشد.
  • ✔️

    اضافه کردن هویج:

    هویج خرد شده، هم طعم شیرینی به غذا می دهد و هم ارزش غذایی آن را افزایش می دهد.

فراموش نکنید که سلیقه شما در طعم و مزه غذا بسیار مهم است. پس این نکات را به عنوان راهنما در نظر بگیرید و با کمی خلاقیت، دستور پخت مخصوص خودتان را خلق کنید!

نوش جان!





ران مرغ خوشمزه به سبک نی نی سایت!


ران مرغ خوشمزه به سبک نی نی سایت!

ران مرغ آبدار با پیاز فراوون

یکی از پرطرفدارترین روش ها، مرینیت کردن ران مرغ با پیاز فراوونه. رنده کنید یا ریز خرد کنید و بذارید حداقل 2 ساعت تو پیاز بمونه. آب پیاز طعم خیلی خوبی به مرغ میده و باعث میشه آبدار بشه. بعضی ها هم یکم ماست یا آبلیمو به پیاز اضافه میکنن که باعث نرم شدن بافت مرغ میشه. یادتون نره بعد از مرینیت، پیازها رو از مرغ جدا کنید تا نسوزن. ادویه ها هم سلیقه ای هستن ولی نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر خیلی رایجه. تو تابه با یکم روغن سرخ کنید یا بذارید تو فر. موقع سرخ کردن در تابه رو بذارید تا مرغ مغز پخت بشه.

ران مرغ زعفرانی مجلسی

اگه دنبال یه طعم مجلسی هستید، زعفران رو فراموش نکنید! زعفران دم کرده رو با یکم روغن و نمک و فلفل مخلوط کنید و ران مرغ رو توش بغلتونید. بهتره بذارید چند ساعت تو یخچال بمونه تا خوب طعم بگیره. میتونید تو فر بپزید یا تو تابه سرخ کنید. اگه تو فر میپزید، حتما روشو فویل بکشید تا خشک نشه. نیم ساعت آخر فویل رو بردارید تا روی مرغ طلایی بشه. برای عطر بهتر، قبل از پخت یکم کره روی مرغ بذارید.

ران مرغ با سس رب انار

یه طعم ترش و شیرین عالی! ران مرغ رو اول با نمک و فلفل مزه دار کنید و سرخ کنید. بعد یه سس با رب انار، آب، یکم شکر (اگه رب انارتون خیلی ترشه) و کمی آبلیمو درست کنید. ران مرغ های سرخ شده رو تو سس بریزید و بذارید آروم بجوشه تا سس غلیظ بشه و مرغ کاملا بپزه. میتونید یکم گردو خرد شده هم به سس اضافه کنید. این غذا با برنج خیلی خوشمزه میشه. حتما میزان ترشی و شیرینی رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید.

ران مرغ سوخاری ترد و خوشمزه

برای یه ران مرغ سوخاری خونگی، اول مرغ رو با نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز مزه دار کنید. بعد تو آرد، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتونید. موقع سرخ کردن، حرارت روغن باید متوسط باشه تا مرغ نسوزه و مغز پخت بشه. میتونید از پودر سوخاری پانکو برای تردی بیشتر استفاده کنید. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. سس دلخواهتون رو فراموش نکنید!

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یاد گرفتم که اگر ران مرغ رو با پوست بپزیم، آبدارتر میشه 😁 من همیشه دارچین رو همراه زردچوبه میریزم توی ادویه ها، یه طعم گرم و خوشبو می ده. یه بار اشتباهی آب انار تازه رو جای رب انار استفاده کردم، ترشید غذام ولی بعدا فهمیدم اگه یه کم عسل بزنم تو سس متعادل میشه.

    حرارت کم واقعا فرق می کنه! یه روز عجله داشتم و گاز رو بالا زدم، ته دیگم سوخت و مرغام خشک شدن. حالا همیشه صبر می کنم آروم بپزه.

    فوت کوزه گری: موقع مرینیت کردن، چند تا سوراخ ریز با چنگال تو مرغ بزنید، سس بهتر نفوذ می کنه. راستی مامان بزرگم همیشه موقع آبپز کردن، پوست پیاز هم مینداخت تو آب، می گفت رنگ مرغ رو زیباتر می کنه 🤭

    توی فر هم چند بار سیخ زدم تقلب کردم و چنگال رو جای سیخ استفاده کردم، گوشت سریعتر پخت ولی شکلش خیلی قشنگ نشد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا