نی‌ نی سایت

آشپزی در طبیعت: تجربه های نی نی سایتی ها




آشپزی در طبیعت: تجربه های نی نی سایتی ها

آشپزی در طبیعت، لذتی وصف‌ناپذیر دارد. ترکیب عطر غذا با بوی خاک و صدای طبیعت، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی می‌سازد. در این پست، خلاصه‌ای از تجربه‌های کاربران نی نی سایت در مورد آشپزی در طبیعت را جمع‌آوری کرده‌ایم.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این تجربیات، نکات کاربردی و ایده‌های خلاقانه‌ای را شامل می‌شود که می‌تواند به شما در برنامه‌ریزی یک آشپزی لذت‌بخش در دل طبیعت کمک کند.

  • ✔️

    انتخاب مکان مناسب:

    قبل از هر چیز، مکانی را انتخاب کنید که اجازه روشن کردن آتش داشته باشد و دسترسی به آب آشامیدنی آسان باشد.
  • ✔️

    برنامه‌ریزی دقیق منو:

    منوی غذایی خود را از قبل برنامه‌ریزی کنید و مواد لازم را به اندازه کافی تهیه کنید.
  • ✔️

    بسته‌بندی مناسب مواد غذایی:

    از ظروف سبک و مقاوم برای حمل و نقل مواد غذایی استفاده کنید.
  • ✔️

    حفظ بهداشت:

    آب آشامیدنی سالم به همراه داشته باشید و از شستشوی کامل مواد غذایی قبل از پخت مطمئن شوید.
  • ✔️

    بهره‌گیری از ابزار مناسب:

    ابزار آشپزی مناسب مانند اجاق گاز سفری، کتری، قابلمه و ظروف را به همراه داشته باشید.
  • ✔️

    روشن کردن آتش ایمن:

    در روشن کردن آتش، نکات ایمنی را رعایت کنید و از خاموش کردن کامل آن قبل از ترک محل اطمینان حاصل کنید.
  • ✔️

    بهره‌گیری از زغال با کیفیت:

    برای داشتن آتش یکنواخت و پخت بهتر غذا، از زغال با کیفیت استفاده کنید.
  • ✔️

    آشنایی با گیاهان خوراکی منطقه:

    در صورت امکان، با گیاهان خوراکی منطقه آشنا شوید و از آن‌ها در غذاهای خود استفاده کنید (با احتیاط!).
  • ✔️

    پخت نان محلی:

    پخت نان محلی بر روی آتش، تجربه‌ای لذت‌بخش و به یاد ماندنی است.
  • ✔️

    بهره‌گیری از ادویه جات معطر:

    بهره‌گیری از ادویه جات معطر، طعم و عطر غذا را در طبیعت دوچندان می‌کند.
  • ✔️

    تهیه چای آتشی:

    دم کردن چای آتشی بعد از غذا، لذت آشپزی در طبیعت را تکمیل می‌کند.
  • ✔️

    تمیز کردن محل بعد از غذا:

    بعد از اتمام آشپزی و صرف غذا، محل را تمیز کنید و هیچ اثری از خود باقی نگذارید.
  • ✔️

    حفظ محیط زیست:

    به طبیعت احترام بگذارید و از آسیب رساندن به آن خودداری کنید.
  • ✔️

    همراه داشتن جعبه کمک های اولیه:

    برای مقابله با حوادث احتمالی، جعبه کمک های اولیه را به همراه داشته باشید.
  • ✔️

    توجه به شرایط آب و هوایی:

    قبل از سفر، شرایط آب و هوایی را بررسی کنید و لباس و تجهیزات مناسب را به همراه داشته باشید.
  • ✔️

    لذت بردن از لحظات:

    مهمتر از همه، از لحظات خود در طبیعت لذت ببرید و خاطرات خوبی را ثبت کنید.





آشپزی در طبیعت: تجربه‌های نی نی سایتی‌ها

آشپزی در طبیعت: تجربه‌های نی نی سایتی‌ها

۱. بهره‌گیری از ذغال مرغوب

خیلی از مامان‌ها توی نی نی سایت تاکید داشتن که ذغال خوب خیلی مهمه.ذغال بی‌کیفیت هم دیر آتیش می‌گیره، هم دود زیاد داره و هم زود خاموش می‌شه.پس حتماً ذغال مرغوب تهیه کنید.بعضی‌ها پیشنهاد دادن از ذغال فشرده استفاده بشه چون حرارت یکنواختی داره و برای پخت یکدست غذا عالیه.یکی دیگه از نکات، حمل درست ذغال بود.پیشنهاد دادن توی یک گونی پارچه‌ای یا جعبه محکم بذارید که خرد نشه و فضای کمتری اشغال کنه.روشن کردن ذغال با ژل آتش‌زنه خیلی راحت‌تره و دردسر کمتری داره تا بخواید با چوب و کاغذ روشنش کنید.

یادتون نره که بعد از اتمام کار، ذغال‌های خاموش‌شده رو به درستی جمع‌آوری و دفن کنید تا آسیبی به طبیعت نرسه.

قبل از شروع آشپزی، مطمئن بشید که ذغال‌ها کاملاً سرخ شدن و دود ندارن، اینطوری غذاتون بوی دودی نمیگیره.اگه از کباب‌پز استفاده می‌کنید، سینی زیر ذغال رو با فویل بپوشونید تا تمیز کردنش بعداً راحت‌تر باشه.

۲. آماده‌سازی مواد اولیه در خانه

بیشتر کاربران نی نی سایت توصیه می‌کردن که تا جایی که میشه مواد اولیه رو توی خونه آماده کنید.مثلاً گوشت رو مرینیت کنید، سبزیجات رو خرد کنید و توی ظرف‌های در بسته بریزید.این کار هم زمان کمتری توی طبیعت ازتون می‌گیره و هم باعث می‌شه وسایل کمتری با خودتون ببرید.یکی از مامان‌ها گفته بود که پیاز رو توی خونه خرد می‌کنه و توی یک کیسه فریزر می‌ذاره و با خودش می‌بره، اینطوری دیگه نیازی به تخته و چاقو نداره.برای سالاد هم می‌تونید کاهو و خیار و گوجه رو خرد کنید و توی ظرف جداگانه بریزید و سس رو هم توی یک ظرف کوچیک دیگه بذارید و موقع خوردن با هم مخلوط کنید.

اگه قصد دارید آش یا سوپ درست کنید، حبوبات رو از قبل خیس کنید و پیاز داغ و سبزیجات رو هم آماده کنید تا توی طبیعت فقط کافی باشه مواد رو با هم مخلوط کنید و بپزید.

حتی می‌تونید کتلت یا شامی کباب رو توی خونه درست کنید و سرخ کنید و توی طبیعت فقط گرمشون کنید.

۳. بهره‌گیری از ظروف یکبار مصرف گیاهی

خیلی از نی نی سایتی‌ها به حفظ محیط زیست اهمیت می‌دادن و پیشنهاد می‌کردن که از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده بشه.این ظروف برخلاف ظروف پلاستیکی، تجزیه‌پذیر هستن و به طبیعت آسیب نمی‌رسونن.می‌تونید از ظروف چندبار مصرف استفاده کنید و بعد از استفاده بشورید و دوباره استفاده کنید.اگه از ظروف یکبار مصرف استفاده می‌کنید، حتماً بعد از استفاده اون‌ها رو جمع‌آوری کنید و توی سطل زباله بندازید.به جای بهره‌گیری از سفره یکبار مصرف پلاستیکی، می‌تونید از سفره‌های پارچه‌ای استفاده کنید که قابل شستشو هستن.

برای نوشیدنی هم می‌تونید از لیوان‌های فلزی یا پلاستیکی قابل شستشو استفاده کنید.

به جای بهره‌گیری از قاشق و چنگال پلاستیکی، می‌تونید از قاشق و چنگال فلزی استفاده کنید.اگه امکانش هست، زباله‌های تر و خشک رو از هم جدا کنید و توی کیسه‌های جداگانه بذارید.

۴. بهره‌گیری از فویل آلومینیوم

فویل آلومینیوم توی آشپزی در طبیعت خیلی کاربردیه. می‌تونید برای پخت سیب‌زمینی و ذرت کبابی ازش استفاده کنید. کافیه سیب‌زمینی و ذرت رو توی فویل بپیچید و روی ذغال بذارید تا بپزه. همچنین می‌تونید از فویل برای گرم نگه داشتن غذا هم استفاده کنید. غذا رو توی فویل بپیچید تا گرم بمونه. برای تمیز کردن گریل هم می‌تونید از فویل استفاده کنید. یه تیکه فویل رو مچاله کنید و باهاش گریل رو تمیز کنید. فویل برای محافظت از غذا در برابر حشرات هم کاربرد داره. روی ظرف غذا رو با فویل بپوشونید تا حشرات نتونن بهش دسترسی پیدا کنن. میتونید ماهی و سبزیجات رو هم داخل فویل بزارید و روی آتش بپزید. فویل از سوختن غذا جلوگیری میکنه، مخصوصا برای پخت غذاهای حساس مثل مرغ و ماهی. بعد از استفاده فویل رو دور نندازید، میتونید اون رو بازیافت کنید.

۵. به همراه داشتن وسایل ضروری

قبل از رفتن به طبیعت، حتماً یک چک لیست از وسایل ضروری تهیه کنید تا چیزی رو فراموش نکنید.وسایلی مثل کبریت، فندک، چاقو، تخته خرد کن، دستمال کاغذی، کیسه زباله، مایع ظرفشویی، اسکاچ، دستکش، ضدعفونی کننده دست، و ...همچنین به همراه داشتن یک جعبه کمک‌های اولیه هم ضروریه.توی جعبه کمک‌های اولیه باید وسایلی مثل چسب زخم، باند، پنبه، بتادین، مسکن و ...باشه.اگه قصد دارید شب رو توی طبیعت بمونید، حتماً وسایل خواب و روشنایی رو هم با خودتون ببرید.به همراه داشتن آب آشامیدنی کافی هم خیلی مهمه.اگه امکان دسترسی به آب آشامیدنی سالم وجود نداره، حتماً آب کافی با خودتون ببرید.

کلاه و کرم ضد آفتاب هم برای محافظت از پوست در برابر نور خورشید ضروریه.

حواستون باشه که لباس مناسب فصل رو بپوشید و اگه احتمال بارندگی وجود داره، حتماً لباس ضد آب به همراه داشته باشید.برای روشن کردن آتش، به همراه داشتن چوب و هیزم خشک هم لازمه.

۶. بهره‌گیری از قابلمه و ماهیتابه مناسب

برای آشپزی در طبیعت، بهره‌گیری از قابلمه و ماهیتابه‌های سبک و مقاوم خیلی مهمه. قابلمه‌های آلومینیومی یا استیل ضد زنگ برای این کار مناسب هستن. قابلمه و ماهیتابه‌هایی که دسته تاشو دارن، فضای کمتری رو اشغال می‌کنن و حملشون راحت‌تره. اگه قصد دارید غذاهایی مثل پلو یا خورشت درست کنید، بهتره از قابلمه استفاده کنید. برای سرخ کردن و گریل کردن غذاها، ماهیتابه مناسب‌تره. بهتره قابلمه و ماهیتابه‌هایی رو انتخاب کنید که درب داشته باشن تا بتونید غذا رو گرم نگه دارید و از ورود حشرات به داخلش جلوگیری کنید. قبل از بهره‌گیری از قابلمه و ماهیتابه، حتماً اون‌ها رو بشورید و خشک کنید. بعد از استفاده هم، قابلمه و ماهیتابه رو تمیز کنید و توی کیسه مخصوص خودشون بذارید.

۷. رعایت نکات ایمنی در روشن کردن آتش

روشن کردن آتش توی طبیعت می‌تونه خطرناک باشه. پس حتماً باید نکات ایمنی رو رعایت کنید. قبل از روشن کردن آتش، مطمئن بشید که در اون منطقه روشن کردن آتش مجاز هست. آتش رو توی یک منطقه امن و دور از درختان و گیاهان خشک روشن کنید. اطراف آتش رو با سنگ یا خاک محصور کنید تا از گسترش آتش جلوگیری کنید. هیچ وقت آتش رو بدون مراقبت رها نکنید. هنگام ترک محل، مطمئن بشید که آتش کاملاً خاموش شده. برای خاموش کردن آتش، از آب یا خاک استفاده کنید. به همراه داشتن یک سطل آب یا کپسول آتش‌نشانی هم می‌تونه مفید باشه.

۸. درست کردن چای آتشی

یکی از لذت‌های آشپزی در طبیعت، درست کردن چای آتشیه. برای درست کردن چای آتشی، کافیه یک قوری رو پر از آب کنید و روی آتش بذارید تا جوش بیاد. بعد چای خشک رو اضافه کنید و بذارید دم بکشه. برای خوش‌طعم‌تر شدن چای، می‌تونید از گیاهان معطر مثل نعناع و پونه هم استفاده کنید. چای آتشی توی هوای سرد طبیعت خیلی دلچسبه. میتونید از کتری های مخصوص کمپینگ استفاده کنید که مقاوم به حرارت مستقیم هستند. برای حمل آب، از قمقمه های مناسب استفاده کنید تا آب خنک بمونه. بهتره چای رو در فنجان های فلزی یا پلاستیکی نشکن سرو کنید. میتونید به جای قند، از خرما یا کشمش برای شیرین کردن چای استفاده کنید.

۹. پخت نان روی آتش

پخت نان روی آتش هم یه تجربه جالب و خوشمزه‌اس. می‌تونید خمیر نون رو توی خونه آماده کنید و توی طبیعت روی یک سنگ صاف یا ساج بپزید. برای پخت نون روی آتش، باید حرارت ملایم باشه تا نون نسوزه. می‌تونید از نون‌های آماده هم استفاده کنید و اون‌ها رو روی آتش گرم کنید. نان های لواش یا تافتون برای این کار مناسب تر هستند چون نازک تر هستند و سریعتر می پزند. میتونید روی نون کمی روغن زیتون و سبزیجات معطر بمالید تا خوشمزه تر بشه. بهتره نون ها رو داخل یک پارچه نخی بپیچید تا نرم بمونند. پخت نان روی آتش، حس و حال خاصی داره و طعمش با نون‌های معمولی خیلی فرق داره.

۱۰. تهیه کباب و جوجه کباب

کباب و جوجه کباب از محبوب‌ترین غذاها برای آشپزی در طبیعت هستن. برای تهیه کباب، گوشت رو به اندازه دلخواه برش بدید و با پیاز و ادویه مزه‌دار کنید. بعد گوشت‌ها رو به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید. برای تهیه جوجه کباب هم، مرغ رو به قطعات کوچک خرد کنید و با ماست، زعفران و ادویه مزه‌دار کنید. بعد مرغ‌ها رو به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید. برای اینکه کباب و جوجه کباب خشک نشن، می‌تونید اون‌ها رو با کره یا روغن زیتون چرب کنید. بهتر است از گوشت تازه و مرغوب استفاده کنید تا کباب و جوجه کباب خوشمزه‌تری داشته باشید. میتونید همراه کباب و جوجه کباب، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم کباب کنید. برای طعم دار کردن کباب و جوجه کباب، از ادویه های مختلف مثل سماق، پودر سیر و پودر پیاز استفاده کنید.

۱۱. درست کردن سیب زمینی آتشی

سیب زمینی آتشی یک میان وعده خوشمزه و آسونه که می‌تونید توی طبیعت درست کنید.سیب زمینی‌ها رو خوب بشورید و توی فویل بپیچید.بعد سیب زمینی‌ها رو روی ذغال بذارید تا بپزن.وقتی سیب زمینی‌ها نرم شدن، از روی ذغال بردارید و فویل رو باز کنید.سیب زمینی‌ها رو با چاقو یه کم باز کنید و داخلش رو با کره، نمک، فلفل و پیازچه پر کنید.سیب زمینی آتشی یه غذای گرم و دلپذیره که توی هوای سرد خیلی می‌چسبه.میتونید به جای کره از پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای هم استفاده کنید.

برای طعم دار کردن سیب زمینی، میتونید از ادویه های مختلف مثل آویشن، پاپریکا و پودر سیر استفاده کنید.

اگر فویل ندارید، میتونید سیب زمینی ها رو مستقیم روی ذغال بپزید اما باید مراقب باشید تا نسوزند.سیب زمینی آتشی رو با سس کچاپ یا سس مایونز هم میتونید سرو کنید.

۱۲. بهره‌گیری از باربیکیو قابل حمل

باربیکیوهای قابل حمل، آشپزی در طبیعت رو خیلی راحت‌تر می‌کنن. این باربیکیوها سبک و جمع و جور هستن و به راحتی میشه اون‌ها رو با خودتون حمل کنید. قبل از بهره‌گیری از باربیکیو، حتماً دستورالعمل اون رو مطالعه کنید. بعد از استفاده هم، باربیکیو رو تمیز کنید و توی کیسه مخصوص خودش بذارید. مطمئن شوید باربیکیو روی سطح صاف و ایمن قرار دارد. همیشه یک سطل آب نزدیک باربیکیو داشته باشید برای احتیاط.

۱۳. درست کردن دمنوش گیاهی

درست کردن دمنوش گیاهی توی طبیعت یه تجربه آرامش‌بخشه. می‌تونید از گیاهان دارویی که توی طبیعت پیدا می‌کنید، دمنوش درست کنید. گیاهانی مثل آویشن، پونه، نعناع و گل گاوزبان برای درست کردن دمنوش مناسب هستن. برای درست کردن دمنوش، گیاهان رو توی یک قوری بریزید و آب جوش رو بهش اضافه کنید. بذارید دمنوش به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه دم بکشه. دمنوش‌های گیاهی خواص درمانی زیادی دارن و برای رفع خستگی و استرس خیلی مفید هستن. قبل از بهره‌گیری از هر گیاهی، مطمئن بشید که اون گیاه سمی نیست. میتونید دمنوش رو با عسل یا نبات شیرین کنید. دمنوش های کیسه ای هم گزینه خوبی برای تهیه سریع و آسان دمنوش هستند.

۱۴. شستشوی ظروف در طبیعت

شستشوی ظروف توی طبیعت می‌تونه یه چالش باشه. برای شستشوی ظروف، به آب، مایع ظرفشویی، اسکاچ و دستمال نیاز دارید. بهتره از مایع ظرفشویی‌های گیاهی استفاده کنید که به محیط زیست آسیب نرسونن. ظروف رو توی یک لگن یا تشت بشورید و از ریختن آب کثیف توی رودخانه یا دریاچه خودداری کنید. بعد از شستشو، ظروف رو با دستمال خشک کنید و توی کیسه مخصوص خودشون بذارید. میتونید از آب جوش برای ضدعفونی کردن ظروف استفاده کنید. بهتر است ظروف را بلافاصله بعد از استفاده بشویید تا تمیز کردن آنها راحت تر باشد. در صورت امکان، از ماشین ظرفشویی مسافرتی استفاده کنید.

۱۵. حمل مواد غذایی فاسد شدنی

حمل مواد غذایی فاسد شدنی در طبیعت نیاز به دقت و برنامه ریزی دارد. برای جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی، از یخدان یا کول باکس استفاده کنید. مواد غذایی رو قبل از گذاشتن توی یخدان، توی ظروف در بسته یا کیسه‌های زیپ‌دار قرار بدید. یخ رو به صورت بلوکی استفاده کنید، چون دیرتر آب میشه. یخدان رو توی سایه و دور از نور مستقیم خورشید قرار بدید. مواد غذایی رو به ترتیب تاریخ انقضا توی یخدان بچینید. هرگز مواد غذایی پخته شده و خام را در کنار هم قرار ندهید. در صورت امکان، مواد غذایی را قبل از رفتن به طبیعت فریز کنید.

۱۶. جمع آوری زباله ها

جمع آوری زباله ها و ترک نکردن هیچ اثری از خود، مهمترین اصل در طبیعت گردی و آشپزی در طبیعت است. کیسه زباله به همراه داشته باشید و تمام زباله های خود را جمع آوری کنید. زباله های تر و خشک را از هم جدا کنید. زباله ها را در سطل زباله های موجود در طبیعت قرار دهید یا با خود به شهر برگردانید. از رها کردن زباله در طبیعت خودداری کنید. در صورت امکان، زباله های دیگران را هم جمع آوری کنید. به کودکان خود اهمیت حفظ محیط زیست را آموزش دهید. با جمع آوری زباله ها، به حفظ زیبایی و پاکیزگی طبیعت کمک کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا